Ремонт на апартамент, шпакловка и боядисване.

За фирмата

“БУЛИНД” ООД предлага широка гама от услуги, подходящи за вашите нужди свързани със строителството и ремонта на домове. Ние се занимаваме със строеж и обновяване на домове вече повече от десетилетие. През годините ние сме развили хъс за работата, която вършим, без значение от архитектурния стил или типа имот. За нас всеки проект е различен и целта ни е да поставим вашия отпечатък върху нашата работа. Като резултат, без значение от типа проект или цената, новият ви дом ще бъде уникален и “лично ваш”.

През годините ние от “БУЛИНД” ООД многократно сме демонстрирали професионализъм, високо качество и надеждност. Ние сме доказали умениието си да строим домове неподвластни на времето. Нашият подход включва създаването на оригинален дизайн, конструиране по последна дума на техниката и впечатляваща надеждност. Ние сме отдадени на създаването на перфектния дом спрямо вашите нужди, вкус и бюджет.

Ние от фирма “БУЛИНД” ООД имаме дългогодишен опит в работата с архитекти, доставчици и вносители, а също така и с партньори от други сектори. Ние умеем да комуникираме с тях и по този начин да гарантираме удовлетворението ви от крайния резултат в създаването на един прекрасен дом.

Шпакловка и боядисване. Ремонт на апартаменти.

За нашата дейност

В “БУЛИНД” ООД ние държим клиентите ни да бъдат обслужвани бързо и ефективно. Фирмата предлага широка гама от услуги, подходящи за всичките ви нужди свързани със строителството и ремонта на домове. Ремонтът или дизайнът на новия ви дом винаги е вълнуващо преживяване. Изборът на подходящ изпълнител е от особено значение. Важно е да заложите на фирма, която се е доказала на местно ниво и има нужния опит в изпълнението на сложни проекти, вписвайки се в предварително заложеното време. Вие се нуждаете от лицензирана фирма, за да бъдете сигурни, че тя е етична към своите клиенти.

Нашата фирма се стреми да предлага високо ниво на обслужване, отлично качество на изпълнение, придържайки се към избраните от вас бюжет и времева рамка. Ние ще ви напътстваме при избора на дизайн и ще ръководим целия ви проект, стараейки се да ви държим информирани и в течение при взимането на всички важни решения, за да гарантираме вашето удовлетворение от проекта. Ние работим с проекти от всякакви мащаби и стилове, наблягайки на качество и надеждност при конструирането.

Мнения

Момчетата свършиха страхотна работа с ремонта ми. Препоръчвам тази фирма на всички, които търсят качествен ремонт на достъпна цена.

Христо Руменов

Много благодаря на БУЛИНД за ремонта на новия ми дом. Много са бързи и работят качествено, и на добра цена.

Здравка Петрова