Зидария и замазка

Зидарията в строителството остава предпочитана поради своята стабилност, дълговечност и традиция. Стандартните строителни смеси и големия избор

Виж още

Бояджийски услуги

Върху избора на цвят при боядисване на помещенията оказват влияние различни фактори. Добре осветените стаи могат да се боядисат и в по-студени цветове.

Виж още

Шпакловка

Шпакловката представлява прахообразна или готова смес, която след нанасяне и изсъхване формира завършващ слой върху обработената повърхност.

Виж още

Поставяне на гипсокартон

Гипсокартонът е един от материалите, които направиха революция в съвременното строителство. Гипсокартон приспада към графата “сухо строителство”

Виж още

Топлоизолация

Топлоизолацията е основен компонент на съвременното строителство. В България, поради остарелия сграден фонд, санирането и външната топлоизолация

Виж още

Поставяне на фаянс, теракот и гранитогрес

Лепенето на плочки е процес, който се прави през големите етапи от време, поради ниската си

Виж още

ВиК услуги

ВиК услугите са много търсени, но за съжаление най-често свързани с авария. За да не ви се случва това потърсете специалист преди да е станало късно.

Виж още

Ел. услуги

Ел. услугите започват, още с проекта на новия дом или с планирането на ремонта. Всяко модерно жилище има безброй електроуреди.

Виж още

Къртене

Нашата фирма предлага къртене, чистене и извозване на отпадъците до депо с контейнер или чували. Къртене с прецизност и внимание без да се засегнат инсталация,

Виж още