Ел. услуги

Ел. услуги

Ел. услугите започват, още с проекта на новия дом или с планирането на ремонта. Всяко модерно жилище има безброй електроуреди. Предлагаме Ви нашите ел. услуги на ниски цени.

Ел. инсталация

Една добра електроинсталация трябва да може да поддържа всички уреди, за да функционират в нормален режим. Когато не се спази мощноста на електроинсталацията, често се стига до аварии, които са много неприятни, затова трябва да се уважава мнението на експертите и да не се правят инсталации и монтажи тип “направи си сам”. По време на ремонта, много клиенти смятат, че могат да направят една част от дейностите сами, но ние препоръчваме да е всяка друга дейност освен ел. услугите, защото там рискът от авария е съществен и понякога с доста неприятни последици за живущите.

“БУЛИНД” ООД

Нашите специалисти работят само и единствено по установените норми и стандарти, като никога не правят рискови монтажи и инсталации, и работят по всички установени правила. Когато се прокарват нови ключове и контакти за нови електроуреди, това задължително трябва да е калкулирано с общата мощност отредена за апартамента. Понякога препоръчваме, добавяне на допълнителен бушон, ако приемем, че има риск. Електромонтажите се извършват от сертифицирани монтажници с богат опит.

Услуги

Услугите, които предлагаме са: изграждане на слаботокови електроинсталации, изграждане и ремонт на ел. инсталации, смяна на ел. табла, къртене за канали на шлаух, мълниезащита и заземяване, домофонни системи и системи за достъп, отстраняване на всякакви електрически повреди, запълване на канали, монтаж на бойлер, монтаж на светодиодни системи, чист монтаж на капаци за ключове и контакти след боядисване, монтаж на професионални и битови уреди, монтаж и подмяна на осветителни тела, прокарване на кабели, смяна и местене на ключове и контакти и много други.

Цени

Долупосочените цени са ориентировъчни и подлежат на договорка. Моля, свържете се с нас, за да получите конкретна оферта.

Цени на Ел. услуги

  • Изграждане или подмяна на ел. инсталация – по договаряне
  • Инсталиране на фурна – 30лв.
  • Инсталиране на стъклокерамичен плот – 30лв.
  • Инсталиране на абсорбатор – 60лв.
  • Ремонт на ел. табло – 60лв.
  • Монтаж на електромер – 40лв.
  • Монтаж на ключове/контакти – 5лв.
  • Монтаж на LED луни – 15лв.