Поставяне на гипсокартон

Гипсокартон

Гипсокартонът е един от материалите, които направиха революция в съвременното строителство. Гипсокартон приспада към графата “сухо строителство” поради лиспата на мокри процеси по време на използването му и ниската цена.
В световен мащаб водещи марки усъвършенстват собствените си системи с цел подобряване на качеството и възможностите. Гипсокартонът е тип модулна система на строителство, която позволява гъвкавост и свобода на идеите, както и много кратки строителни срокове.

Приложение

По-често приложение гипсокартона има при окачените тавани. Поради остарелия жилищен фонд в България, окачения таван с вата е перфектно решение от естетическа и икономическа гледна точка, защото не само че за един ден ще получите перфектно равен и гладък таван, но и след изолация с вата топлината ще спре да излиза през тавана.

Друг тип окачен таван е “растерния таван”, който се състои от олекотена конструкция и пресовани пана най-често с размер 60 х 60 см. Той е идеално решение за търговски и офис площи, тъй като амортизацията му е слаба. Чрез повдигане на паната имате достъп до всички трасета на инсталацията и няма нужда от оставяне на ревизионен отвор.

“БУЛИНД” ООД

Ако искате да забравите за притесненията и да получите най-доброто качество при ремонта на вашия дом, офис, помещение, сграда ние сме верния избор. За повече информация за правилния монтаж на гипсокартон се свържете с нас по телефона или попълнете формата за контакти.

Цени

Долупосочените цени са ориентировъчни и подлежат на договорка. Моля, свържете се с нас, за да получите конкретна оферта.

Цени за поставяне на гипсокартон

  • Предстенна обшивка – 28лв./м2
  • Окачен таван – 30лв./м2
  • Преградна стена – 38лв./м2
  • Лепене на гипсокартон – 22лв./м2
  • Куфар – 100лв./бр.